Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Vali İzzettin Küçük Gençlik Merkezindeki kurslara katılan gençlerle bir araya geldi. Başkan Ekinci,” Gençler konusunda ne kadar hassas olduğumuzu herkes biliyor.” dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hayati Harrani mahallesinde ikamet eden Kaya ailesinin yürüyemeyen kızları Senem’e akülü tekerlekli sandalye verdi. Başkan Ekinci’yi karşısında gören küçük Senem’in mutluluğu görülmeye değerdi.
Eyyübiye Belediyesi, mağaralar bölgesinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşların hayvan atıklarını attıkları dereyi ıslah etmekle kalmayıp, bölgeyi vatandaşların talebi doğrultusunda adeta yeşile bürüyecek.
Eyyübiye Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların daha rahat ortamda kurban satış ve kesim işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şeyhanlılar Federasyonu tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen futbol turnuvasının final müsabakasına katıldı. Başkan Ekinci,” Bizler sporu araç kılıp, milli ve manevi değerlere haiz gençlik yetiştiriyoruz.” Dedi.
Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kısa adı YEDAM olan Yeşilay Danışmanlık Merkezi, Gençlik Merkezleri, AK Ev Spor salonları ve Kadın Destek ve Spor Yaşam merkezlerinde bulunan kursiyerlere madde bağımlığı hakkında seminerler veriyor.
Eyyübiye Belediyesi 15 Temmuz Gençlik Merkezi, Yaz Kur’an kursu yıl sonu etkinliğine ev sahipliği yaptı. Gençlik merkezinde kuran öğrenen kursiyerler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Kurtuluş Sulama Birliği tarafından, milli servet olan suyun israfını önlemek ve geri dönüşümünü sağlamak adına başlatılan projeyi yerinde inceledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçede kanayan yara haline gelen tapu sorununun çözümü için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ekinci, yaklaşık 40 yıldır tapu sorunu yaşayan Kendirci ve On İkiler mahallesi sakinlerinin bir kısmına tapularını dağıttı.
Eyyübiye Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, SGK binası meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Başkanlık yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ,” Tarım arazilerinde belediye olarak kesinlikle tasarrufta bulunmayacağız.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, merkez mahalle muhtarlarıyla birlikte DEDAŞ’a adeta çıkarma yaptı. Başkan Ekinci, yaşanan elektrik kesintilerinin son bulmasını istedi.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kadın Destek ve Yaşam Merkezlerinde eğitim gören bayan kursiyerler yapmış oldukları çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor. Merkezlerde verilen Kuran’ı Kerim kursuna vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Konya’da düzenlenen UCLG-MEWA Sürdürülebilir Turizm Toplantısına Eş Başkan olarak katılım gösterdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin mahalle gezileri kapsamında son olarak Direkli,Dedeman ve Mance mahallelerini ziyaret etti.
Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi nüfusuna 24 yaşındaki bedensel engelli Müslüm Karayazgan’a, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sahip çıktı
Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfaspor alt yapı futbol seçmelerine katılan gençlere forma ve şort hediye etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Ak Evler Spor Salonlarında öğrenim gören 2000 öğrenciyle birlikte 15 Temmuz Demokrasi yürüyüşüne katıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Şanlıurfa’lı ünlü sanatçı Abdullah Uyanık, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Teşkilat Üyeleriyle bir araya gelip belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı. Başkan Ekinci,” Ekibimizle birlikte daha güzel bir Eyyübiye için çalışıyoruz.” Dedi.
Eyyübiye Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) arasında Eyyübiye Belediye Başkanlık makamında Koruma Bakım Rehabilitasyon Merkezi işbirliği protokolü imzalandı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan Buhara Mahallesindeki 15 Temmuz Gençlik ve Kültür merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci tüm gençleri gençlik merkezleri ve Ak Evler Spor salonlarına davet etti.
Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde toplamda 35 bin metre kare alan üzerinde yapımına başlanılan ve ilk etabı 9.500 metre kare olan Gençlik Külliyesinde incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi’nde, Eyyübiye Belediyesi tarafından hasta yakınları için yapımı devam eden misafirhanede incelemesinde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Dergâh Camiinde bayram namazı sonrası vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Ekinci daha sonra Şeyh Fatih Tekkesinde geleneksel olarak düzenlenen tirit ziyafetine katıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde camiler ve mescitlerde hummalı bir temizlik çalışması başlattı.
Eyyübiye Belediyesi ramazan etkinlikleri müze önünde Tasavvuf Musikisi Konseri, Meddah orta oyunu ve çeşitli etkinliklerle devam etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Kadir Gecesini kutladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, teravih namazı sonrası Batıkent mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Ekinci,” Vatandaşlarımızın taleplerini bire bir dinleyip bunları yerine getiriyoruz.” Dedi.