Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Dergâh Camiinde bayram namazı sonrası vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Ekinci daha sonra Şeyh Fatih Tekkesinde geleneksel olarak düzenlenen tirit ziyafetine katıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde camiler ve mescitlerde hummalı bir temizlik çalışması başlattı.
Eyyübiye Belediyesi ramazan etkinlikleri müze önünde Tasavvuf Musikisi Konseri, Meddah orta oyunu ve çeşitli etkinliklerle devam etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Kadir Gecesini kutladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, teravih namazı sonrası Batıkent mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Ekinci,” Vatandaşlarımızın taleplerini bire bir dinleyip bunları yerine getiriyoruz.” Dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler, Dede Osman Mahallesinde yapımı bitme aşamasına gelen Çok Amaçlı Salonda incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahallesine hitap edecek 380 metre kare alana sahip Muhtar Evi ve Çok Amaçlı Salonda incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Cuma namazını Eyyübiye Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılan Fukirullah camiinde kıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Suriye'deki mazlum ve mağdurlara ulaştırılmak üzere, Valilik ve Belediyeler tarafından hazırlanan yardım tırlarının uğurlama törenine katıldı. Başlatılan yardım kampanyasına Eyyübiye Belediyesi de 2 tır ihtiyaç malzemesi ile katkıda bulundu.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi 15 Temmuz Gençlik Merkezinde düzenlenen kurslara gençler ve bayanlar yoğun ilgi gösteriyor. Gençlik Merkezlerinde gençlere, kültürel ve sportif faaliyetlerin yanı sıra milli ve manevi değerler de aşılanıyor.
Eyyübiye Belediyesi, her yıl Ramazan ayının 15.gününde Yetimlere verilen iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. Yetimlerle aynı sofrada bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Bugün aziz misafirlerimizi ağırlamaktan duyduğumuz mutluluk hiçbir şeye değişmez..” dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılmak üzere Gönüllü Kuruluşlar Aşevine, bin adet gıda paketi yardımında bulundu.
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında vatandaşların daha huzurlu ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerini sahur vaktinde de sıklaştırdı.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından, ramazan etkinlikleri kapsamında Grup Yürüyüş İlahi konseri düzenlendi. Etkinliklere katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hastanelerdeki hasta yakınları için açtığı iftar sofrası Eyyübiye Devlet Hastanesinde devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, şehit aileleri ve yakınlarıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Şehitler sayesinde bu vatanda rahatça yaşadıklarını belirten Başkan Ekinci, “ Şehitlerimizi asla unutmayacağız ve aileleri ile yakınlarını da yalnız bırakmayacağız.” Dedi.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ramazan etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Eyyübiye Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Balıklıgöl Devlet Hastanesinde yatmakta olan hasta yakınlarına ve refakatçilere iftar sofrası açtı. İftar sofrası tüm Ramazan boyunca her gün 250 kişiye hizmet verecek şekilde devam edecektir.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Ekinci mesajında, Ramazan ayının İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Eyyübiye Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğüne bağlı ekipler, Haşimiye’de bulunan bir işyerinin imar planına aykırı kaçak katının yıkımını gerçekleştirdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ankara’da düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günlerinde Eyyübiye standına gelen ziyaretçilerle yakından ilgilendi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor ve Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçede kanayan yara haline gelen tapu sorununun çözümü için adım atmayı sürdürüyor. Başkan Ekinci, Akşemsettin mahallesinde tapu sorunu yaşayan vatandaşların sorununu çözüp, mahalle sakinlerine elleriyle tapularını dağıttı.
Engellilere yönelik çalışmalarıyla kamuoyundan takdir toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Dünya Engelliler Haftasında, akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımında engellilerle bir kez daha bir araya geldi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa’da ‘Legeni Al Gel’ sloganıyla organize edilen rekor etkinliğinde,” Şanlıurfa’nın değerlerinin tanıtımı için daha çok çalışmalıyız.” dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Hemşireler Haftası ve Anneler günü münasebetiyle Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret edip, hasta ve yakınları ile hemşirelerle bir araya geldi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe genelinde devam eden belediyecilik çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Ekinci,” Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” Dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yenice Merkez ilkokulunda veliler ve öğrenciler tarafından düzenlenen 3. Bahar Şenliklerine katıldı.