Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kardeşlik Sofrası'nda birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, yardıma muhtaç vatandaşlara verilmek üzere hazırlanan 5 bin gıda paketinin dağıtımına devam ediliyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin her mahalleye gençlik merkezi sözü yerine getirilmeye devam ediliyor.
Eyyübiye Belediyesi ve Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından Suriyeli Yetimlere giyim yardımı yapıldı.
Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı devam eden Turkuaz konutlarında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Turkuaz konutlarında park yapım işi için düğmeye bastıklarını söyledi.
Eyyübiye Belediyesi tarafından her mahalle de inşa edilmeye başlanılan gençlik merkezleri bir bir yükselmeye devam ederken, Topdağı Mahallesi’ndeki gençlik merkezinde ise sona gelindi.
Eyyübiye Belediyesi ve Hayrat Vakfı, her hafta bir mahallede olmak üzere ramazan ayı boyunca 4 ayrı mahallede iftar çadırıyla vatandaşa ulaşıyor.
Şanlıurfa Gazi Lisesi ve Gazi Ortaokulu Mezunları, Cevahir Konuk Evi’nde düzenlenen 5. Yıl etkinlikleri kapsamında bir araya geldiler.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ‘Her mahalleye Gençlik Merkezi’ sözü bir bir yerine geliyor. Başkan Ekinci son olarak Buhara’da Gençlik Merkezi’nin temelini attı.
Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yaptırdığı ve düzenlemesini yaptığı park alanlarında yeniliklere devam ediyor.
11 Ay'ın Sultanı Ramazan Hoşgeldin.
Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İl Tütün Kurulunun kararına istinaden parklarda spor aletleri ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlara, sigara içme yasağıyla ilgili tabelalar astı. Sigara içme yasağının bulunduğu Kurtuluş Parkında incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, uygulamanın önemine değindi.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, yatağa mahkûm 58 yaşındaki Hadle Demir için yapılan yardım çağrılarına duyarsız kalmadı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, M.Akif İNAN Eğitim Araştırma Hastanesinden gelen park ve çevre düzenleme talebini anında yerine getirdi. Başkan Ekinci’nin talimatlarıyla kolları sıvayan Park Bahçeler Müdürlüğü, parkı hizmete açma aşamasına getirdi.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Evren Sanayi sitesindeki trafiği rahatlatma adına yeni yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ekinci, silindir aracına binerek işçilere eşlik etti.
Engellilere verdiği destekle kamuoyundan takdir toplamaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, akülü tekerlekli sandalye dağıtım töreninde engellilerle bir kez daha bir araya geldi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımına kısa süre önce başlanılan ve bitme aşamasına getirilen Organik Semt Pazarında incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci,” Organik Semt Pazarımız bölgede bir ilk olma özelliği taşıyor.” Dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni açılacak 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi’nde, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılacak olan misafirhane için yer incelemesinde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parke taşı ve stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ilçeye estetik görünüm kazandırma anlamında basamak boyama işlerine hız verdi.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve yardıma muhtaç vatandaşlar ile maddi durumu iyi olan vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören Umut Masasına destekler devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gece saatlerinde buluştuğu İnşaat ve Yapıcı ustalarına konut müjdesi vererek Ankara’da yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve en hızlı şekilde bunun hareketine geçeceklerini söyledi.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Destek Merkezileri, el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi. 4 Kadın Destek Merkezinde faaliyet gören kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri, Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde görücüye çıktı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi 1. Spor Şöleni kupa törenine katılarak dereceye giren okul ve öğrencileri ödüllendirdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Memleket Meclisi Platformu yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelipŞanlıurfa ve Eyyübiye ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yol yapımından dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar da Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.
Eyyübiye İlçesinin nüfus bakımından en kalabalık mahallelerinden birisi olan Yakubiye Mahallesi, 2. camisine kavuşuyor. Hayırsever iş adamları ve vatandaşlarla iş birliği yapan Eyyübiye Belediyesi, mahallede istimlak edilen iki evin yıkımını gerçekleştirerek cami ve çok amaçlı salonların yapımı için ilk adımlar attı.
Eyyübiye Belediyesi, Engelliler Haftası nedeniyle bu akşam vereceği TSM Konserini şehitlerin anısına duyulan saygı nedeniyle iptal etme kararı aldı.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24