Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, dar gelirli 12 bin aileye 5 bin ton, Suriyeli mültecilere ise 1 ton olmak üzere toplamda 6 bin ton kömür yardımında bulundu.
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz gelen bir ihbar üzerine harekete geçip satışa hazır bekletilen 2 bin ton kaçak ete el koydu.
Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta park seferberliği başlattı.
Her mahallemize en az bir adet çocuk oyun parkı yapacağız diyerek söz veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Hayati Harrani mahallesindeki parka kurulan çocuk oyun grubu çocukların büyük ilgisini gördü
Başkan Mehmet Ekinci, Buhara Mahallesinde 1600 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Gençlik ve Kültür Merkezi projesinin startını verdi.
Başkan Mehmet Ekinci, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte mahalle başkanlarına yapılan ve yapılacak projelerle ilgili çalışmalarını anlattı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve teşkilat üyeleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret etti.
Belediyemiz tarafından organize edilen ve 1’ncisi düzenlenen Eyyübiye Belediye Başkanlığı Koşusunda Ezmatra adlı yarış atı jokeyi Kemal Kurt ile birinci oldu.
Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğümüz tarafından kurulan ‘Umut Masası ‘ projesi ilk meyvesini verdi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından her ay rutin olarak yapılan İl Danışma Meclisi Ocak ayı Toplantısı GAPTEM Konferans Salonunda yapıldı.
Başkan Mehmet Ekinci, rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf gezisinde bu sabah ziyaretini yenilerek esnafın yanı sıra yolda karşılaştığı birçok vatandaşında sorun ve taleplerini dinledi.
Eyyübiye Belediyesi tarafından Onikiler Mahallesi Kuyubaşı Caddesi üzerinde 4 katlı bir binada hayata geçirilen gençlik merkezinde eğitim gören kursiyerler, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler denetimlerine ara vermeden devam ediyor.
Başkan Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nda her ay düzenli olarak yapılan yerel yönetimler toplantısına katıldı.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ilçe sınırları her gün yapmış oldukları rutin temizlik işlerinin yanı sıra tarihi ve turistik yerleri de temizleyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.
Belediyemiz tarafından yaptırılan ve ‘Yeni Yaşam Konutları ‘olan Eyyübiye Turkuaz konutlarının üst yapı çalışmalarına devam diyor.
Başkan Mehmet Ekinci, kardeş belediye olarak gördükleri Akçakale Belediye ile irtibatlarını kesmeden Suriyeli mültecilere yardım etmeye devam ediyor.
Uluslararası akreditasyonu bulunan denetçiler tarafından yapılan denetimler ve uygulamalar sonucunda ISO 9001 ve 14001 kalite ve çevre belgesi almaya hak kazandı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Direkli Mahallesinde Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla yol yapım çalışmalarına devam ediyor.
Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi, Eyyübiye İlçesi’ne bağlı Onikiler Mahallesi Kuyubaşı Caddesi üzerinde 4 katlı bir binada gençlere sportif ve kültürel hizmet verecek.
Başkan Mehmet Ekinci, meclis üyeleriyle birlikte almış oldukları karar sonucu öğrenciler için kalıcı bir esere imza attı.
Başkan Mehmet Ekinci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Ekinci, toplumu aydınlatmak için gece gündüz durmadan emek sarf eden Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum dedi.
Başkan Mehmet Ekinci, 11.Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Ziraat Mühendisleri Odasına yeni seçilen Mehmet Şaka’yı ziyaret etti.
Zabıta Ekiplerimiz daha önce yazılı tebligat yapılmasına rağmen gerekli işlemleri yapmayan Dicle Edaş Şanlıurfa Binasında bulunan 4 adet prefabrik konut hakkında imara uygun olmadığı için mühürleme işlemi gerçekleştirdi.
Başkan Mehmet Ekinci ilçe genelinde sürdürülün kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını yerinde denetlerken,TOKİ Akçakale bağlantı yolunda mahsur kalan bir vatandaşın da imdadına yetişti.
Başkan Mehmet Ekinci, Yenice Mahallesi’nde devam eden kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Mehmet Ekinci, sabahın erken saatlerinde beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri ve bazı birim müdürleriyle hayvan pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Eyyübiye Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Mürkezi’nde kurs çalışmaları başladı.
Eyyübiye İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kömür, gıda, para, sağlık, eğitim gibi birçok konuda 2015 yılı içerisinde Eyyübiye İlçesinde dezavantajlı binlerce kişinin kapısını çalarak toplamda 62 Milyon TL değerinde yardımda bulundu.