Eyyübiye Belediyesi, Ankara Kalkınma Ajansı ve Karacadağ Kalkınma Ajansı ile birlikte ortaklaşa yaptığı ‘Peygamberler Şehri, Başkentin Tarihinde Kardeşliği Pekiştiriyor’ adlı proje kapsamında 30 Eyyübiyeli lise öğrencisine 3 günlük Ankara gezisi düzenledi.
Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Umut Masası insanların umudu olmaya devam ediyor.
Başkan Mehmet Ekinci, Ortaokulda eğitim- öğretim gören ve bu yıl Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına girecek olan öğrencilere ve Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öğrencilerine kaynak kitap dağıttı.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz,36 personel ve 9 temizlik aracı ile birlikte ilçeye bağlı mahallelerde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan Mehmet Ekinci, Gümrük Han’ın yeniden düzenlenmesi ve işlev kazanması için Rızvaniye Vakfı yöneticileriyle protokol imzaladı. Yapılan protokol ile Gümrük Han’da yapılacak düzenlemeler Eyyübiye Belediyesi tarafından projelendirilip hayata geçirilecek.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Hayat İçin Su Derneği (HAYSU) ile Uluslararası Girişimciler İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (UGİSAD) tarafından düzenlenen "Su ve Çevre Ödülüne” layık görüldü.
Eyyübiye Belediyesine bağlı bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve hayırsever vatandaşlardan alınıp, ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmayı amaçlayan ve bu amaç doğrultusunda kurulan Umut Masası ilk meyvesini verdi.
Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezi TEOG ve YGS sınavına hazırlanan öğrencilere deneme sınavı yaptı.
Başkan Mehmet Ekinci Topdağı mahallesindeki mağaralar bölgesinde yapılacak yeni park alanında incelemelerde bulundu.
Mehmet Ekinci Yenice mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ekinci,” kilitli beton parke taşı talepleri anında yerine getirildi.” Dedi.
Başkan Mehmet Ekinci Topdağı Mahallesinde inşaatı tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci,”36 mahallemizin tamamına gençlik merkezleri kurulması yönünde çalışmalarımız devam ediyor.” Dedi.
Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor. Başkan Ekinci, yapımı tamamlanan Şıh Maksut Kadın Destek ve Yaşam Merkezini ziyaret edip kadın kursiyerlerle bir araya geldi.
Minik öğrenciler unutulmaya yüz tutmuş olan Ebru Sanatını Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan kurslarla öğreniyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen "Entrikalı Dolap Komedyası" ve "Udi Mehmet Polat Resitali" etkinliği vatandaşlardan tam not aldı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde bulunan bazı park alanlarında engellilere yönelik düzenlemeler gerçekleştiriyor.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, dar gelirli 12 bin aileye 5 bin ton, Suriyeli mültecilere ise 1 ton olmak üzere toplamda 6 bin ton kömür yardımında bulundu.
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz gelen bir ihbar üzerine harekete geçip satışa hazır bekletilen 2 bin ton kaçak ete el koydu.
Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta park seferberliği başlattı.
Her mahallemize en az bir adet çocuk oyun parkı yapacağız diyerek söz veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Hayati Harrani mahallesindeki parka kurulan çocuk oyun grubu çocukların büyük ilgisini gördü
Başkan Mehmet Ekinci, Buhara Mahallesinde 1600 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Gençlik ve Kültür Merkezi projesinin startını verdi.
Başkan Mehmet Ekinci, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte mahalle başkanlarına yapılan ve yapılacak projelerle ilgili çalışmalarını anlattı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve teşkilat üyeleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret etti.
Belediyemiz tarafından organize edilen ve 1’ncisi düzenlenen Eyyübiye Belediye Başkanlığı Koşusunda Ezmatra adlı yarış atı jokeyi Kemal Kurt ile birinci oldu.
Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğümüz tarafından kurulan ‘Umut Masası ‘ projesi ilk meyvesini verdi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından her ay rutin olarak yapılan İl Danışma Meclisi Ocak ayı Toplantısı GAPTEM Konferans Salonunda yapıldı.
Başkan Mehmet Ekinci, rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf gezisinde bu sabah ziyaretini yenilerek esnafın yanı sıra yolda karşılaştığı birçok vatandaşında sorun ve taleplerini dinledi.
Eyyübiye Belediyesi tarafından Onikiler Mahallesi Kuyubaşı Caddesi üzerinde 4 katlı bir binada hayata geçirilen gençlik merkezinde eğitim gören kursiyerler, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler denetimlerine ara vermeden devam ediyor.
Başkan Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nda her ay düzenli olarak yapılan yerel yönetimler toplantısına katıldı.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24