Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ilçe sınırları her gün yapmış oldukları rutin temizlik işlerinin yanı sıra tarihi ve turistik yerleri de temizleyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.
Belediyemiz tarafından yaptırılan ve ‘Yeni Yaşam Konutları ‘olan Eyyübiye Turkuaz konutlarının üst yapı çalışmalarına devam diyor.
Başkan Mehmet Ekinci, kardeş belediye olarak gördükleri Akçakale Belediye ile irtibatlarını kesmeden Suriyeli mültecilere yardım etmeye devam ediyor.
Uluslararası akreditasyonu bulunan denetçiler tarafından yapılan denetimler ve uygulamalar sonucunda ISO 9001 ve 14001 kalite ve çevre belgesi almaya hak kazandı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Direkli Mahallesinde Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla yol yapım çalışmalarına devam ediyor.
Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi, Eyyübiye İlçesi’ne bağlı Onikiler Mahallesi Kuyubaşı Caddesi üzerinde 4 katlı bir binada gençlere sportif ve kültürel hizmet verecek.
Başkan Mehmet Ekinci, meclis üyeleriyle birlikte almış oldukları karar sonucu öğrenciler için kalıcı bir esere imza attı.
Başkan Mehmet Ekinci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Ekinci, toplumu aydınlatmak için gece gündüz durmadan emek sarf eden Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum dedi.
Başkan Mehmet Ekinci, 11.Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Ziraat Mühendisleri Odasına yeni seçilen Mehmet Şaka’yı ziyaret etti.
Zabıta Ekiplerimiz daha önce yazılı tebligat yapılmasına rağmen gerekli işlemleri yapmayan Dicle Edaş Şanlıurfa Binasında bulunan 4 adet prefabrik konut hakkında imara uygun olmadığı için mühürleme işlemi gerçekleştirdi.
Başkan Mehmet Ekinci ilçe genelinde sürdürülün kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını yerinde denetlerken,TOKİ Akçakale bağlantı yolunda mahsur kalan bir vatandaşın da imdadına yetişti.
Başkan Mehmet Ekinci, Yenice Mahallesi’nde devam eden kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Mehmet Ekinci, sabahın erken saatlerinde beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri ve bazı birim müdürleriyle hayvan pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Eyyübiye Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Mürkezi’nde kurs çalışmaları başladı.
Eyyübiye İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kömür, gıda, para, sağlık, eğitim gibi birçok konuda 2015 yılı içerisinde Eyyübiye İlçesinde dezavantajlı binlerce kişinin kapısını çalarak toplamda 62 Milyon TL değerinde yardımda bulundu.
Başkan Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Ekinci, “2016 yılı ülkemize, birlik, dirlik, beraberlik, huzur, mutluluk ve esenlikler getirsin" Dedi.
Başkan Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen dar gelirli ailelere gıda yardımında bulundu
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkan Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret ederek geçtiğimiz hafta Ankara ve Kayseri’de alınan ödüllerden dolayı Başkan Ekinci’ye tebriklerini iletti.
Başkan Mehmet Ekinci, Ankara ve Kayseri’de düzenlenen iki ayrı törende ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödüllerine layık görüldü.
Ankara Şanlıurfalılar Derneği Tarafından düzenlenen 2015 yılı 'Yılın En'leri' ve Ankara'da okuyan Şanlıurfalı öğrencilere burs dağıtımı gecesinde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci 2015' yılının En başarılı belediye başkanı seçildi.
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler alt yapısı tamamlanmış mahallelerde üst yapı çalışmalarına hız verdi.
Zabıta Müdürlüğümüz ekipleriyle İl Tarım Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda 350 kilo kaçak ete el konuldu.
Tarih, kültür ve sanat alanında merkezi bir konuma sahip olan Şanlıurfa’da, Eyyübiye Belediyesi tarafından geçmişten günümüze Şanlıurfa’nın mevcut durumu karşılaştırmalı olarak kayıt altına alındı.
Muhtarlıklar Müdürlüğümüz Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’nin talimatıyla, ilçe merkezi ve kırsalda bulunan Cami, Kırsal Konak ve Kuran Kurslarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
Başkan Mehmet Ekinci, Akşemsettin Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, yıllardır kangren yarasına dönüşmüş olan tapu sorununu çözdü.
Belediyemiz, ilçedeki denetimlerini daha sağlıklı ve kontrollü yapılabilmesi için Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğü ile dün gıda denetimini konusuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi, toplantıya Başkan Ekinci öncülük ederken yaşanan sorunlar denetimciler tarafından birinci ağızdan dinlendi.
Sivil Savunma Uzmanlığımızca, Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda "Doğal Afetler ve Yangın " konusunda seminer verildi.
Başkan Mehmet Ekinci, sorunların çözümü noktasında ilçedeki mahalle gezilerini sürdürüyor. Akşemsettin, Akabe ve Direkli Mahallelerinde bir dizi temaslarda bulunan Başkan Ekinci, yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve “Bizler gezdiğimiz müddetçe sorunların çözümü daha hızlı olacak” dedi.
Belediyemize bağlı Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü yıkım ekipleri Küçükhan Mahallesinde bulunan hazineye ait arsa üzerine inşa edilen 4 evin yıkımını gerçekleştirdi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24