Başkanımız Mehmet Ekinci, dün gece Hakkari Yüksekova’daki PKK’nın terör saldırısında şehit düşen Harran’lı Uzman Çavuş İbrahim Taş için başsağlığı mesajı yayınladı.
Eyyübiye İlçesi sınırlarında bulunan işletmelere yönelik aylık periyodik olarak yapılan denetimlerde bugün, 5 ruhsatsız işletme mühürlenerek kapatıldı.
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren kasap esnafına yönelik denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 5 iş yerinde tüketilmesi sakıncalı 32 kg koyun eti ile 14 kg tavuk etine el konulup iş yerleri hakkında yasal işlem başlatıldı.
Başkanımız Mehmet Ekinci Eyyübiye Belediyesi'nin üyesi olduğu Dünya Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (kısa adıyla UCLG-MEWA)’nın koordinatörlüğünde Avusturya'nın Viyana şehrinde Birleşmiş Milletler Binası'nda düzenlenen toplantıya katıldı.
Süper Toto Türkiye Kulüpler Ligi final müsabakalarında Belediyemiz adına yarışıp 10.000 metrede şampiyon olan Narin Canbek ülkemizi olimpiyat oyunlarında temsil edecek.
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı 1’inci, 2’inci ve 3’üncü Bölge Zabıta Merkezi Amirlikleri, İlçe sınırları içerisinde bulunan yaklaşık 125 fırın denetime tabi tuttu.
Başkanımız Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla Ramazan ayı öncesi kolları sıvayan ve yardıma muhtaç insanlara el uzatan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün çalışmaları göz dolduruyor.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Suruç Amara Kültür Merkezi önünde düzenlenen saldırıyı kınadı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.
Belediyemiz tarafından Haleplibahçe Şanlıurfa Müzesi önünde Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen, "Ramazan Etkinlikleri" sona erdi.
Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğümüz tarafından Haleplibahçe Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen Ramazan Etkinlikleri dün akşam da yine dolu dolu geçti.
Başkanımız Mehmet Ekinci, bu gece idrak edeceğimiz ve 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
Belediyemiz, Şanlıurfa’da her yıl geleneksel olarak tertiplenen, büyük İslam Alimi Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri için okutulan mevlidi şerif sonrası Şanlıurfalı ve Şanlıurfa dışından gelenlere 5 bin adet kumanya dağıttı.
Belediyemiz ev sahipliğinde ‘Fikir Sofrası’ Platformu tarafından düzenlenen iftar yemeğinde ensar ve muhacir kardeşliği pekiştirildi.
Başkanımız Mehmet Ekinci Şanlıurfa'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, "Yeni Eyyübiye için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Başkanımız Mehmet Ekinci, dün gece AK Parti İlçe Teşkilatı ile sahur vakti bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı yaptı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, önceki gün Halepli Bahçe Mahallesi’nde ikinci kez düzenlenen iftar yemeğine katılarak mahalle sakinleriyle birlikte oldu.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Ayı etkinliklerine katılarak, burada tasavvuf müziği konseri eşliğinde birbirinden güzel iki şiir seslendirdi.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevini ziyaret ederek 1000 adet kolilik gıda paketlerini aşevi yöneticilerine teslim etti.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Haleplibahçe Şanlıurfa müzesi önünde düzenlenen etkinliklere yüzlerce vatandaş katıldı.
Başkan Mehmet Ekinci Onikiler Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Kilitli beton parke taşı döşeyen ekiplere eşlik eden ve silindir aracını kullanan Başkan Ekinci," Bozuk yolu olan hiçbir mahallemiz kalmayacak." dedi
Belediyemiz tarafından organize edilen ve 400’e aşkın yetim çocuğun katıldığı iftar yemeğine Başkan Mehmet Ekinci ev sahipliği yaptı.
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler Başkanımız Mehmet Ekinci'nin talimatıyla belirlenen program dâhilinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve Ramazan Ayı boyunca hemen hemen her akşam yapılan etkinlikler kapsamında dün akşam 3 farklı etkinlik birden yapıldı.
Bulgaristan’da, Türkiye'yi Belediyemiz Mozked Halk Oyunları ekibi temsil etti.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Ramazan Ayı nedeniyle gece vardiyasında çalışan ekipleri ziyaret etti, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Eyyübiye Belediyesi tarafından personeline yönelik düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 800 kişi katıldı. Aile ortamında geçen iftar yemeğine ev sahipliği yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Bizler ekip ruhuyla hareket ediyoruz." dedi.
Başkan Mehmet Ekinci, geçtiğimiz günlerde Haşimiye Meydanında karşılaştığı yürüme ve duyma engelli Mustafa ile kardeşi Hudayfe'ye yardım elini uzattı.
Başkan Mehmet Ekinci, yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılmak üzere Gönüllü Kuruluşlar Aşevine, bin adet gıda paketi ve haftalık yirmi beş bin ekmek yardımında bulunacak.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde koalisyon güçlerinin bombardımanından kaçarak Akçakale'ye sığınan mültecilere yardım elini uzatmaya devam ediyor.