Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması ile birlikte okul kantinlerini denetleyerek öğrencilerin hijyen ve sağlıklarını tehdit eden unsurlarının önüne geçmek için kantinleri denetledi.
Eyyübiye ilçe sınırlarında bulunan okullarda, yeni sezon öncesi, Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte daha hijyenin bir ortamın oluşması için belediye ekipleri kollar sıvadı.
Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe, Akşemsettin ve Direkli Mahallesi’nde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte esnaf ziyaretine katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçim öncesi destek istedi.
Başkanımız MEHMET EKİNCİ, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün hakim olması temennisinde bulunan Başkan Ekinci, İslam coğrafyasının mübarek kurban bayramını kutladı.
Başkanımız Mehmet Ekinci yaklaşan kış ayları öncesi çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kilitli beton parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Mehmet Ekinci rutin mahalle gezileri kapsamında vatandaşlardan gelen park talebine anında çözüm buldu. Akşemsettin Mahallesindeki park talebi için anında çözüm üreten Başkan Ekinci,’’ Vatandaşlarımızın taleplerini anında yerine getirmeye çalışıyoruz’’ dedi.
Belediyemiz yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamlayıp vatandaşlara en hijyenik ortamı sunmayı amaçlıyor.
Başkanımız Mehmet Ekinci, yeni yaşam alanı olarak belirledikleri Turkuaz Eyyübiye konutlarındaki çalışmaları yerinde görerek, ‘Halkımıza güzel bir yaşam alanı oluşturmaya çalışıyoruz’ dedi.
Yaklaşan kış ayları öncesi çalışmalarına hız veren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Başkan Ekinci’nin ‘Kış aylarında çamurlu yol kalmayacak ‘ talimatını seri bir şekilde yerine getiriyor.
Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Akşemsettin Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çalışmaların hız kazanması talimatını verdi.
Başkanımız Mehmet Ekinci Show Turk Kanalında yayınlanan "EKO SHOW" programında sevdasını(Eyyübiye ve Şanlıurfa'yı) anlattı.
Şanlıurfa'da 4 aylık kira parasını ödeyemedikleri için ev sahibi tarafından evden çıkarılan 7 kişilik Bozkurt ailesine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yardım elini uzattı.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kırsal ve merkez mahallelerde yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.
AK Parti Eyyübiye İlçe teşkilatı tarafından organize edilen ve bugün Eyyüp Peygamber Makamında ‘Ülkemizin Huzuru, Barışı ve Selameti için Dua'da Buluşuyoruz’ programında gözyaşları sel olup attı.
Bu yıl 2.'sini düzenlediğimiz Geleneksel Eyyübiye Kur'an Kursu Bilgi Yarışması Ödül Töreni'ne binlerce öğrenci katıldı
Başkanımız Mehmet Ekinci, dün gece Hakkari Yüksekova’daki PKK’nın terör saldırısında şehit düşen Harran’lı Uzman Çavuş İbrahim Taş için başsağlığı mesajı yayınladı.
Eyyübiye İlçesi sınırlarında bulunan işletmelere yönelik aylık periyodik olarak yapılan denetimlerde bugün, 5 ruhsatsız işletme mühürlenerek kapatıldı.
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren kasap esnafına yönelik denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 5 iş yerinde tüketilmesi sakıncalı 32 kg koyun eti ile 14 kg tavuk etine el konulup iş yerleri hakkında yasal işlem başlatıldı.
Başkanımız Mehmet Ekinci Eyyübiye Belediyesi'nin üyesi olduğu Dünya Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (kısa adıyla UCLG-MEWA)’nın koordinatörlüğünde Avusturya'nın Viyana şehrinde Birleşmiş Milletler Binası'nda düzenlenen toplantıya katıldı.
Süper Toto Türkiye Kulüpler Ligi final müsabakalarında Belediyemiz adına yarışıp 10.000 metrede şampiyon olan Narin Canbek ülkemizi olimpiyat oyunlarında temsil edecek.
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı 1’inci, 2’inci ve 3’üncü Bölge Zabıta Merkezi Amirlikleri, İlçe sınırları içerisinde bulunan yaklaşık 125 fırın denetime tabi tuttu.
Başkanımız Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla Ramazan ayı öncesi kolları sıvayan ve yardıma muhtaç insanlara el uzatan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün çalışmaları göz dolduruyor.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Suruç Amara Kültür Merkezi önünde düzenlenen saldırıyı kınadı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.
Belediyemiz tarafından Haleplibahçe Şanlıurfa Müzesi önünde Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen, "Ramazan Etkinlikleri" sona erdi.
Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğümüz tarafından Haleplibahçe Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen Ramazan Etkinlikleri dün akşam da yine dolu dolu geçti.
Başkanımız Mehmet Ekinci, bu gece idrak edeceğimiz ve 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
Belediyemiz, Şanlıurfa’da her yıl geleneksel olarak tertiplenen, büyük İslam Alimi Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri için okutulan mevlidi şerif sonrası Şanlıurfalı ve Şanlıurfa dışından gelenlere 5 bin adet kumanya dağıttı.
Belediyemiz ev sahipliğinde ‘Fikir Sofrası’ Platformu tarafından düzenlenen iftar yemeğinde ensar ve muhacir kardeşliği pekiştirildi.
Başkanımız Mehmet Ekinci Şanlıurfa'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, "Yeni Eyyübiye için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24