Başkanımız Mehmet Ekinci, önceki gün Halepli Bahçe Mahallesi’nde ikinci kez düzenlenen iftar yemeğine katılarak mahalle sakinleriyle birlikte oldu.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Ayı etkinliklerine katılarak, burada tasavvuf müziği konseri eşliğinde birbirinden güzel iki şiir seslendirdi.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevini ziyaret ederek 1000 adet kolilik gıda paketlerini aşevi yöneticilerine teslim etti.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Haleplibahçe Şanlıurfa müzesi önünde düzenlenen etkinliklere yüzlerce vatandaş katıldı.
Başkan Mehmet Ekinci Onikiler Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Kilitli beton parke taşı döşeyen ekiplere eşlik eden ve silindir aracını kullanan Başkan Ekinci," Bozuk yolu olan hiçbir mahallemiz kalmayacak." dedi
Belediyemiz tarafından organize edilen ve 400’e aşkın yetim çocuğun katıldığı iftar yemeğine Başkan Mehmet Ekinci ev sahipliği yaptı.
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler Başkanımız Mehmet Ekinci'nin talimatıyla belirlenen program dâhilinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve Ramazan Ayı boyunca hemen hemen her akşam yapılan etkinlikler kapsamında dün akşam 3 farklı etkinlik birden yapıldı.
Bulgaristan’da, Türkiye'yi Belediyemiz Mozked Halk Oyunları ekibi temsil etti.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Ramazan Ayı nedeniyle gece vardiyasında çalışan ekipleri ziyaret etti, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Eyyübiye Belediyesi tarafından personeline yönelik düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 800 kişi katıldı. Aile ortamında geçen iftar yemeğine ev sahipliği yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Bizler ekip ruhuyla hareket ediyoruz." dedi.
Başkan Mehmet Ekinci, geçtiğimiz günlerde Haşimiye Meydanında karşılaştığı yürüme ve duyma engelli Mustafa ile kardeşi Hudayfe'ye yardım elini uzattı.
Başkan Mehmet Ekinci, yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılmak üzere Gönüllü Kuruluşlar Aşevine, bin adet gıda paketi ve haftalık yirmi beş bin ekmek yardımında bulunacak.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Suriye’nin Tel Abyad ilçesinde koalisyon güçlerinin bombardımanından kaçarak Akçakale'ye sığınan mültecilere yardım elini uzatmaya devam ediyor.
Ramazan Ayının gelmesi ve sıcakların artması nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler çalışmalarını iftardan sonra sürdürüyor.
Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan etkinleri tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan ayının 5’inci gününde Kültür Müdürlüğümüzün düzenlediği etkinliklere yüzlerce vatandaş katıldı.
Başkanımız Mehmet Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci, Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen dar gelirli ailelere gıda yardımında bulundu.
İnanç turizminin önemli merkezlerinden biri olan ve "Peygamberler Şehri" olarak anılan Şanlıurfa'da Ramazan Ayı, Belediyemiz'in yapmış olduğu etkinliklerle bir başka güzel yaşatılıyor.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof.Dr.Mazhar Bağlı,bugün Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret etti.
İnanç turizminin önemli merkezlerinden biri olan ve "Peygamberler Şehri" olarak anılan Şanlıurfa'da Ramazan Ayı Belediyemiz'in yapacağı etkinliklerle bir başka güzel yaşanacak.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ve 3 gece süren etkinlikler kapsamında, Şanlıurfalılara keyifli anlar yaşatıldı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, dün Belediye ekipleriyle birlikte Akçakale Sınır kapısına giderek burada Türkiye topraklarına geçiş yapan Suriyelileri karşıladı. Binlerce kişinin akın ettiği sınırda, Belediyemize bağlı ekipler tarafından Suriyeli misafirlere 10 bin su, 10 bin sandviç dağıtıldı.
Belediyemiz öğrencilerin karne heyecanı yaşadığı okulların son gününde başarılı ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere tablet hediye etti.
Belediyemiz, ilçeye bağlı mahallelerde bulunan ibadethanelerde temizlik seferberliğini sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan “Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi” Başkan Ekinci'nin talimatıyla diğer ilçelerden taleplere de duyarsız kalmıyor.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler seçim sonrası dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor.
Başkanımız Mehmet Ekinci, sabahın erken saatlerinden itibaren merkez ve kırsal mahallelerin okullarında oyların kullanıldığı sandıkları ziyaret edip burada görev yapanlara başarılar diledi. Başkan Ekinci, ‘sonuçlar ne olursa olsun, sağ duyu hakim olsun.’ dedi.
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Başkanımız Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde bulunan Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldiler.
Başkanımız Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla mağaralar bölgesinde başlatılan temizlik çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Mağaralar bölgesinde ikamet eden vatandaşlar, kötü koku ve haşerelerden korunmak için başlatılan temizlik çalışmalarından dolayı Başkan Ekinci'ye teşekkür ettiler.
Başkanımız Mehmet Ekinci tarafından organize edilen ve binlerce kişinin katıldığı istişare toplantısı dolu dolu geçti. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı istişare toplantısında Eyyübiye Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler konuşuldu.