Başkanımız Mehmet Ekinci, önceki gün katılmış olduğu kadınların sorunlarını dile getirdiği açık hava meydan toplantısında konuştu. ‘Her başarılı erkeğin yanında bir kadın vardır’ diyen Başkan Ekinci, yerelde, yerinde ve halkın içinde hizmet anlayışında olduklarını söyledi.
Başkanımız Mehmet Ekinci,yaklaşan genel seçimler öncesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları için Hayati Harrani Mahallesi’nde seçim bürosu açtı. Seçim bürosunun açılışında kalabalığa hitap eden Başkan Ekinci, ‘Ak kadrolarla Şanlıurfa ve Eyyübiye'yi güzel günler bekliyor.’ dedi.
Belediyemiz'in 17 akülü 9 da tekerlekli sandalye desteğinde bulunduğu programda, duygusal anlarda yaşandı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, dün Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda öğrenciler tarafından el ve beyin becerilerinin hazırlamış olduğu TUBİTAK Bilim Çocukları fuarına katıldı.
Belediyemiz Hal Müdürlüğü ve Eyyübiye Pazarları Derneği tarafından ortaklaşa hazırlanan ve önceki gün ilçede kurulan 7 semt pazarında dağıtılan önlüklere, Pazar esnafı yoğun ilgi göstererek, ‘esnaf olduğumuz anlaşıldı, bu nedenle Başkan Ekinci’ye ne kadar teşekkür etsek azdır’ dediler.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Akabe Mahallesi sakinlerinin park talebini yerine getirdi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen mahalle toplantısında mahalle sakinlerine park sözü veren Başkan Ekinci kısa süre içinde parkın temelini atarak sözünü yerine getirmiş oldu.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Eyyübiye İlçemize bağlı Topdağı Mahallesinde incelemelerde bulunarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi
Başkanımız Mehmet Ekinci, dün akşam AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen mahalle toplantısına katıldı. Başkan Ekinci, bir yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmaları ve yapacakları projelerle ilgili mahalle halkına detaylı bir şekilde bilgi verdi.
Belediyemiz tarafından dün organize edilen 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliği dopdolu geçti. Temizlik işçilerinin saz ve söz aldığı İşçi Bayramı etkinliğinde renkli görüntüler yaşandı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen mahalle toplantısına katıldı. Yoğun ilgi karşılanan Başkan Ekinci, mahalle sakinlerine hitaben bir konuşma yaparak, ‘bizim bu yola çıkış sebebimiz tamamıyla hizmetkarlıktır başka hiç bir şey değildir’ dedi.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hem merkez mahallelerde hem de kırsalda yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Belediyemiz ile Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında Eyyübiye ilçesinde bulunan Kadın Kültür Merkezlerinin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla ortak protokol imzaladı.
Belediyemiz, Abdullah Zaza 2. Kişisel Fotoğraf Sergisinin açılışını yaptı. Açılışa İstanbul’dan tanınmış sanatçı ve oyuncular da katıldı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, hafta içi mesai günlerini dolu bir şekilde geçirdiği gibi hafta sonlarını da doludizgin geçirmeyi sürdürüyor.
Belediyemiz işbirliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Balıklıgöl Şiir Akşamları Balıklıgöl platosunda bulunan amfi tiyatroda yapıldı. Etkinliği verdiği önemi bir kez daha gösteren Başkanımız Mehmet Ekinci, Türkçe, Arapça ve Kürtçe şiiriyle geceye damgasını vurdu.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği’ne vermiş olduğu desteklerinin karşılığını, eli nasırlı inşaat işçilerinin alkışlarıyla aldı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Binised ve Misehre aşiretleri arasında devam eden 12 yıllık kan davasının barışla sonuçlanmasını sağladı.
Başkanı'mız Mehmet Ekinci, bugün Eyyübiye İlçesi Yenice Mahallesi’nde bulunan Yenice Merkez İlk Okulu’na giderek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde görev yapan 412 temizlik personelimiz kapsamlı mobil sağlık taramasından geçirildi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, Eyyübiye İlçesinde bulunan okullarda eğitim gören çocuklara dağıtılmak üzere Öykü ve Boyama kitabı yaptırdı. Öykü ve Boyama kitaplarının dağıtımının ilk durağı da Başkanımız Mehmet Ekinci'nin katılımıyla Akşemsettin İlköğretim okulu oldu.
Başkanımız Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Ahmet Hamdi Akseki İlkokulunda yapılan Okuma Bayramı Şenliklerine katılarak okur-yazarlık belgesi alan kursiyerlere çeşitli hediyeler verdi.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve çok sayıda öğrencinin katılım gösterdiği “Geri Dönüşüm Çevre Şenliği” Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde yapıldı.
Belediyemiz, “Eyyübiye Bölgesi’nin planlı yapılaşmasını gerçekleştirip, bölgenin planlı gelişimine katkı sağlayacak olan, Turkuaz Eyyübiye Konutlarında hummalı çalışma devam ediyor.
Belediyemiz Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi'nde toplamda 37 bin metre kare alan üzerinde yapımına devam edilen çok amaçlı sosyal tesis projesini yerinde inceledi.
Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, Selçuklu Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan yolları inceledi, öte yandan mahallede bulunan halı saha da gençlerle birlikte kısa bir süre top oynadı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yılını, yazılı bir açıklama yaparak kutladı.
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, esnaftan gelen talep üzerine harekete geçip Arap Meydanı ve Beykapısı arasından kalan caddede, yol yapım çalışmalarına başlayıp çalışmaları kısa sürede sonuçlandırıp caddeyi güzel bir görünüme kavuşturdu.
Hayati Harrani Mahallesi sakinleri tarafından mahalleye cami yapılması için yıllardır imza kampanyası yapılmasına rağmen hiç bir adım atılmamıştı, vatandaşların bu talebine kulak veren Başkanımız Mehmet Ekinci, hayırseverlerle birlikte bu konuya el atarak kısa sürede mahallenin bu sorununa çözüm buldu.
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı Makine İkmal İstasyonuna 36 yeni araç alarak araç filosunu genişletti.
Belediyemiz tarafından organize edilen ve iki gün iki gece süren Eyüp Peygamber, ‘Sabır Günleri’ etkinliği, ünlü sanatçı Ahmet Özhan sahne aldığı muhteşem geceyle son buldu.