Başkanımız Mehmet Ekinci, Binised ve Misehre aşiretleri arasında devam eden 12 yıllık kan davasının barışla sonuçlanmasını sağladı.
Başkanı'mız Mehmet Ekinci, bugün Eyyübiye İlçesi Yenice Mahallesi’nde bulunan Yenice Merkez İlk Okulu’na giderek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde görev yapan 412 temizlik personelimiz kapsamlı mobil sağlık taramasından geçirildi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, Eyyübiye İlçesinde bulunan okullarda eğitim gören çocuklara dağıtılmak üzere Öykü ve Boyama kitabı yaptırdı. Öykü ve Boyama kitaplarının dağıtımının ilk durağı da Başkanımız Mehmet Ekinci'nin katılımıyla Akşemsettin İlköğretim okulu oldu.
Başkanımız Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Ahmet Hamdi Akseki İlkokulunda yapılan Okuma Bayramı Şenliklerine katılarak okur-yazarlık belgesi alan kursiyerlere çeşitli hediyeler verdi.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve çok sayıda öğrencinin katılım gösterdiği “Geri Dönüşüm Çevre Şenliği” Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde yapıldı.
Belediyemiz, “Eyyübiye Bölgesi’nin planlı yapılaşmasını gerçekleştirip, bölgenin planlı gelişimine katkı sağlayacak olan, Turkuaz Eyyübiye Konutlarında hummalı çalışma devam ediyor.
Belediyemiz Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi'nde toplamda 37 bin metre kare alan üzerinde yapımına devam edilen çok amaçlı sosyal tesis projesini yerinde inceledi.
Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, Selçuklu Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan yolları inceledi, öte yandan mahallede bulunan halı saha da gençlerle birlikte kısa bir süre top oynadı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yılını, yazılı bir açıklama yaparak kutladı.
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, esnaftan gelen talep üzerine harekete geçip Arap Meydanı ve Beykapısı arasından kalan caddede, yol yapım çalışmalarına başlayıp çalışmaları kısa sürede sonuçlandırıp caddeyi güzel bir görünüme kavuşturdu.
Hayati Harrani Mahallesi sakinleri tarafından mahalleye cami yapılması için yıllardır imza kampanyası yapılmasına rağmen hiç bir adım atılmamıştı, vatandaşların bu talebine kulak veren Başkanımız Mehmet Ekinci, hayırseverlerle birlikte bu konuya el atarak kısa sürede mahallenin bu sorununa çözüm buldu.
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı Makine İkmal İstasyonuna 36 yeni araç alarak araç filosunu genişletti.
Belediyemiz tarafından organize edilen ve iki gün iki gece süren Eyüp Peygamber, ‘Sabır Günleri’ etkinliği, ünlü sanatçı Ahmet Özhan sahne aldığı muhteşem geceyle son buldu.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve bu yıl ilki yapılan, Hz. Eyyüp Peygamber (as) adına düzenlenen Sabır Günleri etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve bu yıl ilki yapılan ‘Eyyüp Peygamber Sabır Günleri’ etkinliği, büyük bir coşkuyla başladı.
Eyyüp Peygamber Sabır Etkinlikleri Program akışı
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler esnaftan gelen talep üzerine harekete geçip Arap Meydanı ve Beykapısı arasından kalan caddede, yol yapım çalışmalarına başladı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Muradiye mahallesindeki sorunları yerinde tespit edip ilgililerle fikir alışverişinde bulundu.
Başkanımız Mehmet Ekinci, mesaisine yine erken saatlerde başladı.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı bulunan ekipler Topdağı Mahallesinde bulunan ve Halk arasında "Camiyi Gâvura" denilen yeri temizledi.
Başkanımız Mehmet Ekinci, vatandaş ve esnafla bir araya gelip onların sorunlarına hemhal olmaya devam ediyor.
Sağlık İşleri Müdürlüğümüzün haftada 3 gün olmak üzere, ilçe sınırları içerisinde bulunan merkez ve kırsal okullarda verdiği, temizlik ve hijyen, temel ve ilk yardım, yangın önleme ve yangın söndürme, doğal afet (deprem-sel) eğitimleri devam ediyor.
Şanlıurfa'da 10 bin metrekare alan üzerine açılan Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarında yerini alan Eyyübiye Belediyesi Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü ağırladı.
Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesinin 1 yılını ortak canlı yayından değerlendirdi.
‘Barışın Parçaları’ adı altında bir araya gelen farklı ülkelerin mensubu öğrenciler, Şanlıurfa’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular.
Fen İşleri Müdürlüğümüz Makina İkmal Birimine toplam 22 yeni araç alarak hizmetin vatandaşa daha hızlı ve daha sağlıklı gitmesi için filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Fen İşleri müdürlüğümüzün Demokrasi Caddesinde başlattığı çalışmalarda sona gelindi.
Başkanımız Mehmet Ekinci istihdama katkı sunmak amacıyla görüştüğü çağrı merkezlerinden olumlu sonuçlar aldı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, seçim sürecinde verdiği sözleri bir bir tutmaya devam ediyor. Seçim sürecindeki mahalle gezilerinde ve vatandaşlarla yapılan görüşmelerde en çok şikayet edilen konuların başında gelen madde bağımlılığına çözüm için kolları sıvayan Başkan Ekinci, Madde Bağımlılarına yönelik Rehabilitasyon Merkezi kurulması için yer tahsisinde bulundu.