Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve bu yıl ilki yapılan, Hz. Eyyüp Peygamber (as) adına düzenlenen Sabır Günleri etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve bu yıl ilki yapılan ‘Eyyüp Peygamber Sabır Günleri’ etkinliği, büyük bir coşkuyla başladı.
Eyyüp Peygamber Sabır Etkinlikleri Program akışı
Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler esnaftan gelen talep üzerine harekete geçip Arap Meydanı ve Beykapısı arasından kalan caddede, yol yapım çalışmalarına başladı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Muradiye mahallesindeki sorunları yerinde tespit edip ilgililerle fikir alışverişinde bulundu.
Başkanımız Mehmet Ekinci, mesaisine yine erken saatlerde başladı.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı bulunan ekipler Topdağı Mahallesinde bulunan ve Halk arasında "Camiyi Gâvura" denilen yeri temizledi.
Başkanımız Mehmet Ekinci, vatandaş ve esnafla bir araya gelip onların sorunlarına hemhal olmaya devam ediyor.
Sağlık İşleri Müdürlüğümüzün haftada 3 gün olmak üzere, ilçe sınırları içerisinde bulunan merkez ve kırsal okullarda verdiği, temizlik ve hijyen, temel ve ilk yardım, yangın önleme ve yangın söndürme, doğal afet (deprem-sel) eğitimleri devam ediyor.
Şanlıurfa'da 10 bin metrekare alan üzerine açılan Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarında yerini alan Eyyübiye Belediyesi Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü ağırladı.
Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesinin 1 yılını ortak canlı yayından değerlendirdi.
‘Barışın Parçaları’ adı altında bir araya gelen farklı ülkelerin mensubu öğrenciler, Şanlıurfa’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular.
Fen İşleri Müdürlüğümüz Makina İkmal Birimine toplam 22 yeni araç alarak hizmetin vatandaşa daha hızlı ve daha sağlıklı gitmesi için filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Fen İşleri müdürlüğümüzün Demokrasi Caddesinde başlattığı çalışmalarda sona gelindi.
Başkanımız Mehmet Ekinci istihdama katkı sunmak amacıyla görüştüğü çağrı merkezlerinden olumlu sonuçlar aldı.
Başkanımız Mehmet Ekinci, seçim sürecinde verdiği sözleri bir bir tutmaya devam ediyor. Seçim sürecindeki mahalle gezilerinde ve vatandaşlarla yapılan görüşmelerde en çok şikayet edilen konuların başında gelen madde bağımlılığına çözüm için kolları sıvayan Başkan Ekinci, Madde Bağımlılarına yönelik Rehabilitasyon Merkezi kurulması için yer tahsisinde bulundu.
Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl kutlamaları dolayısıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz "Şehitkale Çanakkale" adlı tiyatro gösterisi düzenledi.
Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Kızılay Şanlıurfa Şubesi'nin birlikte organize ettiği "Kan Bağış Kampanyası"nda, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Gününde Belediye çalışanları kan bağışında bulundu.
Belediyemiz tarafından bir şubatta başlayan vektör kontrol çalışmaları 38 merkez mahalle 115 köy olmak üzere toplam 153 mahallede aralıksız devam etmektedir.
Fen İşleri Müdürlüğü'müze bağlı ekipler, kentin en eski caddelerinden biri olan Demokrasi Caddesinde asfalt çalışması yapıyor.
Fen İşleri Müdürlüğümüz, Demokrasi Caddesindeki çalışmalara önümüzdeki hafta başından itibaren başlayacak.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, Halk oyunları Müziği araştırma ve derleme çalışması Müzik albümü Gala ve Kültür gecesi düzenledi.
Zabıta Ekiplerimiz ile Gıda Denetim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen çalışmada Eyyübiye ilçesindeki lokantalar denetlendi.
Belediyemiz Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü'ne bağlı yıkım ekipleri, Yenice Mahallesinde hazine arazisi üzerine yapılan kaçak bir yapının yıkımını gerçekleştirdi.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Eyyübiye Halkına daha iyi hizmet verebilmek adına ilçeye iki hizmet aracı kazandırdı.
Belediyemiz tarafından düzenlenen, Doğu ve Güneydoğu bölgesinde bir ilk olan ‘Çanakkale Savaşı Destanı’nın Şanlıurfa’daki gösterisine binlerce kişi katıldı.
Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından organize edilen Muay Thai Güneydoğu Bölge Şampiyonasına, Eyyübiye Belediyespor damgasını vurdu.
Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Kadınlar Günü etkinliği yoğun ilgi gördü.
Belediyemizin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da bir ilk olma özelliği taşıyan Çanakkale Savaşı Destanı Canlı sinema Etkinlikleri Haleplibahçe etkinlik alanında devam ediyor.
Belediyemiz ve Beşir Derneği Şanlıurfa İl Temsilciliğinin birlikte organize ettiği, yardıma muhtaç ailelere yönelik yardım kolilerinin dağıtım törenine, Başkanımız Mehmet ekinci de katıldı.