Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Konya’da düzenlenen UCLG-MEWA Sürdürülebilir Turizm Toplantısına Eş Başkan olarak katılım gösterdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin mahalle gezileri kapsamında son olarak Direkli,Dedeman ve Mance mahallelerini ziyaret etti.
Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi nüfusuna 24 yaşındaki bedensel engelli Müslüm Karayazgan’a, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sahip çıktı
Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfaspor alt yapı futbol seçmelerine katılan gençlere forma ve şort hediye etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Ak Evler Spor Salonlarında öğrenim gören 2000 öğrenciyle birlikte 15 Temmuz Demokrasi yürüyüşüne katıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Şanlıurfa’lı ünlü sanatçı Abdullah Uyanık, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Teşkilat Üyeleriyle bir araya gelip belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı. Başkan Ekinci,” Ekibimizle birlikte daha güzel bir Eyyübiye için çalışıyoruz.” Dedi.
Eyyübiye Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) arasında Eyyübiye Belediye Başkanlık makamında Koruma Bakım Rehabilitasyon Merkezi işbirliği protokolü imzalandı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan Buhara Mahallesindeki 15 Temmuz Gençlik ve Kültür merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci tüm gençleri gençlik merkezleri ve Ak Evler Spor salonlarına davet etti.
Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde toplamda 35 bin metre kare alan üzerinde yapımına başlanılan ve ilk etabı 9.500 metre kare olan Gençlik Külliyesinde incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi’nde, Eyyübiye Belediyesi tarafından hasta yakınları için yapımı devam eden misafirhanede incelemesinde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Dergâh Camiinde bayram namazı sonrası vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Ekinci daha sonra Şeyh Fatih Tekkesinde geleneksel olarak düzenlenen tirit ziyafetine katıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutladı.
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde camiler ve mescitlerde hummalı bir temizlik çalışması başlattı.
Eyyübiye Belediyesi ramazan etkinlikleri müze önünde Tasavvuf Musikisi Konseri, Meddah orta oyunu ve çeşitli etkinliklerle devam etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Kadir Gecesini kutladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, teravih namazı sonrası Batıkent mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Ekinci,” Vatandaşlarımızın taleplerini bire bir dinleyip bunları yerine getiriyoruz.” Dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler, Dede Osman Mahallesinde yapımı bitme aşamasına gelen Çok Amaçlı Salonda incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahallesine hitap edecek 380 metre kare alana sahip Muhtar Evi ve Çok Amaçlı Salonda incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Cuma namazını Eyyübiye Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılan Fukirullah camiinde kıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Suriye'deki mazlum ve mağdurlara ulaştırılmak üzere, Valilik ve Belediyeler tarafından hazırlanan yardım tırlarının uğurlama törenine katıldı. Başlatılan yardım kampanyasına Eyyübiye Belediyesi de 2 tır ihtiyaç malzemesi ile katkıda bulundu.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi 15 Temmuz Gençlik Merkezinde düzenlenen kurslara gençler ve bayanlar yoğun ilgi gösteriyor. Gençlik Merkezlerinde gençlere, kültürel ve sportif faaliyetlerin yanı sıra milli ve manevi değerler de aşılanıyor.
Eyyübiye Belediyesi, her yıl Ramazan ayının 15.gününde Yetimlere verilen iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. Yetimlerle aynı sofrada bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Bugün aziz misafirlerimizi ağırlamaktan duyduğumuz mutluluk hiçbir şeye değişmez..” dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılmak üzere Gönüllü Kuruluşlar Aşevine, bin adet gıda paketi yardımında bulundu.
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında vatandaşların daha huzurlu ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerini sahur vaktinde de sıklaştırdı.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından, ramazan etkinlikleri kapsamında Grup Yürüyüş İlahi konseri düzenlendi. Etkinliklere katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hastanelerdeki hasta yakınları için açtığı iftar sofrası Eyyübiye Devlet Hastanesinde devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, şehit aileleri ve yakınlarıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Şehitler sayesinde bu vatanda rahatça yaşadıklarını belirten Başkan Ekinci, “ Şehitlerimizi asla unutmayacağız ve aileleri ile yakınlarını da yalnız bırakmayacağız.” Dedi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24