Eyyübiye Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Balıklıgöl Devlet Hastanesinde yatmakta olan hasta yakınlarına ve refakatçilere iftar sofrası açtı. İftar sofrası tüm Ramazan boyunca her gün 250 kişiye hizmet verecek şekilde devam edecektir.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Ekinci mesajında, Ramazan ayının İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Eyyübiye Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğüne bağlı ekipler, Haşimiye’de bulunan bir işyerinin imar planına aykırı kaçak katının yıkımını gerçekleştirdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ankara’da düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günlerinde Eyyübiye standına gelen ziyaretçilerle yakından ilgilendi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor ve Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçede kanayan yara haline gelen tapu sorununun çözümü için adım atmayı sürdürüyor. Başkan Ekinci, Akşemsettin mahallesinde tapu sorunu yaşayan vatandaşların sorununu çözüp, mahalle sakinlerine elleriyle tapularını dağıttı.
Engellilere yönelik çalışmalarıyla kamuoyundan takdir toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Dünya Engelliler Haftasında, akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımında engellilerle bir kez daha bir araya geldi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa’da ‘Legeni Al Gel’ sloganıyla organize edilen rekor etkinliğinde,” Şanlıurfa’nın değerlerinin tanıtımı için daha çok çalışmalıyız.” dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Hemşireler Haftası ve Anneler günü münasebetiyle Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret edip, hasta ve yakınları ile hemşirelerle bir araya geldi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe genelinde devam eden belediyecilik çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Ekinci,” Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” Dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yenice Merkez ilkokulunda veliler ve öğrenciler tarafından düzenlenen 3. Bahar Şenliklerine katıldı.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Kadın Destek Merkezlerinde kurs gören bayanlar, el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi. 3 Kadın Destek Merkezinde faaliyet gören kursiyerler eserlerini İl Kültür Müdürlüğü bahçesinde görücüye çıkardı.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir noktasında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar mahallelerinde sürdürülen yol yapım çalışmalarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Eyyübiye Belediyesi tarafından bu yıl 3.’cüsü düzenlenen "Hz. Eyyüp Peygamber Sabır Günleri" etkinlikleri, sema gösterisi ve sabır ödülleri töreniyle sona erdi.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından bu yıl 3.’cüsü düzenlenen ’Eyyüp Peygamber Sabır Günleri’ etkinlikleri, Tasavvuf Musikisi konseri ve tiyatro gösterisiyle devam etti.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından bu yıl 3.’cüsü düzenlenen ’Eyyüp Peygamber Sabır Günleri’ etkinliklerine, Şair Serdar Tuncer'in Sabır temalı şiir ve sohbeti damga vurdu.
Eyyübiye Belediyesi tarafından bu yıl 3.’cüsü düzenlenen ’Eyyüp Peygamber Sabır Günleri’ etkinlikleri, Eyyüp Peygamber Camisinde 3 dilde sabır duası ve sabır pilavı dağıtımıyla başladı.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla ilçenin birçok noktasında yol yapım çalışmalarını bitirme noktasına getirdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mübarek Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Eyyübiye Belediyesi , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında, Eyyübiye ilçe sınırları içindeki okullarda düzenlediği çeşitli aktivitelerle çocuk bayramını dolu dolu yaşattı.
Eyyübiye Belediyesi, referandumunda oy kullanmaya gidemeyecek durumda olan yaşlı, engelli ve hasta vatandaşları sandığa götürdü.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sandık başına gitti. Başkan Ekinci, oyunu köyünde kullanırken vatandaşları da sandığa gelmeye davet etti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Anayasa değişikliğini kapsayan referandum için sandık başına gitti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çarşı esnafını ziyaret ederek, esnafın sıkıntılarını dinleyip, esnafla beraber bereket duası yaptı. Pazar günü yapılacak seçimlerde esnafın desteğini de isteyen Başkan Ekinci’ye bölge esnafı da tam destek sözü verdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, referandum çalışmaları kapsamında merkez kırsal ayırımı yapmadan vatandaşlarla bir araya gelip neden ‘Evet’ demeleri gerektiğini anlatıyor. Başkan Ekinci son olarak Payamlı bölge sakinlerine 16 Nisan’ın önemini anlattı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Ak Parti Eyyübiye Kadın Kolları tarafından düzenlenen referandum toplantısında teşkilat üyelerine seslendi. Ayşe Ekinci,” Güçlü bir Türkiye için 16 Nisan’da güçlü bir ‘Evet’ çıkmalı.” Dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Selçuklu mahallesinde, Ak Parti’ye katılım gösteren Karakeçi Şah Kolu aşiret mensuplarıyla bir araya gelerek referandum sürecini konuştu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yılını, yazılı bir açıklama yaparak kutladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yardımcı mahallesinde düzenlenen ve adeta mitinge dönüşen toplantıda vatandaşlara 16 Nisan'ın önemini anlattı.