Başkanımız Mehmet Ekinci, seçim sürecinde verdiği sözleri bir bir tutmaya devam ediyor. Seçim sürecindeki mahalle gezilerinde ve vatandaşlarla yapılan görüşmelerde en çok şikayet edilen konuların başında gelen madde bağımlılığına çözüm için kolları sıvayan Başkan Ekinci, Madde Bağımlılarına yönelik Rehabilitasyon Merkezi kurulması için yer tahsisinde bulundu.
Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl kutlamaları dolayısıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz "Şehitkale Çanakkale" adlı tiyatro gösterisi düzenledi.
Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Kızılay Şanlıurfa Şubesi'nin birlikte organize ettiği "Kan Bağış Kampanyası"nda, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Gününde Belediye çalışanları kan bağışında bulundu.
Belediyemiz tarafından bir şubatta başlayan vektör kontrol çalışmaları 38 merkez mahalle 115 köy olmak üzere toplam 153 mahallede aralıksız devam etmektedir.
Fen İşleri Müdürlüğü'müze bağlı ekipler, kentin en eski caddelerinden biri olan Demokrasi Caddesinde asfalt çalışması yapıyor.
Fen İşleri Müdürlüğümüz, Demokrasi Caddesindeki çalışmalara önümüzdeki hafta başından itibaren başlayacak.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, Halk oyunları Müziği araştırma ve derleme çalışması Müzik albümü Gala ve Kültür gecesi düzenledi.
Zabıta Ekiplerimiz ile Gıda Denetim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen çalışmada Eyyübiye ilçesindeki lokantalar denetlendi.
Belediyemiz Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü'ne bağlı yıkım ekipleri, Yenice Mahallesinde hazine arazisi üzerine yapılan kaçak bir yapının yıkımını gerçekleştirdi.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Eyyübiye Halkına daha iyi hizmet verebilmek adına ilçeye iki hizmet aracı kazandırdı.
Belediyemiz tarafından düzenlenen, Doğu ve Güneydoğu bölgesinde bir ilk olan ‘Çanakkale Savaşı Destanı’nın Şanlıurfa’daki gösterisine binlerce kişi katıldı.
Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından organize edilen Muay Thai Güneydoğu Bölge Şampiyonasına, Eyyübiye Belediyespor damgasını vurdu.
Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Kadınlar Günü etkinliği yoğun ilgi gördü.
Belediyemizin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da bir ilk olma özelliği taşıyan Çanakkale Savaşı Destanı Canlı sinema Etkinlikleri Haleplibahçe etkinlik alanında devam ediyor.
Belediyemiz ve Beşir Derneği Şanlıurfa İl Temsilciliğinin birlikte organize ettiği, yardıma muhtaç ailelere yönelik yardım kolilerinin dağıtım törenine, Başkanımız Mehmet ekinci de katıldı.
Belediyemiz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da bir ilk olma özelliği taşıyan Çanakkale Savaşı Destanı Canlı Sinema Etkinliklerinin startını verdi.
Belediyemiz, bu toprakların bize vatan olarak kalmasının şerefli bir vesile olan Çanakkale Zaferinin 100. yılını, şanına yakışır bir etkinlikle kutluyor.
Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Merkez ve Kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesindeki Kemalettin Gazezoğlu Kültür ve Sanat Merkezinde Şair -Yazar Recep Garip, Eyyübiyeli Liseli öğrencileriyle buluştu.
Fen İşleri Müdürlüğümüz merkez ve kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam diyor.
Belediyemiz Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğüne bağlı yıkım ekipleri Yenice Mahallesinde yol genişletme çalışması için daha önceden kamulaştırılan evlerin yıkımı gerçekleştirdi.
Belediyemiz, Hacı Bayram Mahallesindeki vatandaşların taziye evi taleplerini yerine getirmek için daha önce kıraathane olarak kullanılan mekanı kiralayıp düzenlemeler yaptıktan sonra taziye evi ve çok amaçlı toplantı salonu olarak faaliyete geçirdi.
Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü, Başkanımız Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla yaz ayları öncesi haşereyle mücadele çalışmalarına devam ediyor.
Belediyemiz Dış İlişkiler Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan, “ Gıda Güvenliği ve Turkuaz İşletme Projesi” hayata geçirildi.
Başkanımız Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan Futbol takımının Genç, Yıldız ve Minik kategorilerinde yer alan sporcularına malzeme yardımında bulundu.
Eyyübiye Belediyesi ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığının ortaklaşa olarak düzenlediği “Muhtarlarımızla İstişare Ediyoruz” toplantılarının bu haftaki durağı Büyükhan Mahallesi oldu.
Belediyemiz, KOSGEB İl Koordinatörlüğü ile Esnaf ve Sanatkârlar Derneği arasında yürütülen uygulamalı girişimcilik eğitim kursu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de katıldığı programla başladı.
Belediyemiz, Engelli ve 65 yaş üstü vatandaşların, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 3 G yüz tanıma video konferans sistemiyle ulaşmalarını sağlayan projeyi hayata geçirdi. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan sistem sayesinde engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlar, vakfa gitmeden video konferans sistemiyle sorunlarını aktarabilecekler.
Başkanımız Mehmet Ekinci, dün katılmış olduğu AK Parti Eyyübiye İlçe Danışma Meclis Toplantısında belediye olarak yapmış oldukları çalışmaları anlattı.
Belediyemiz, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Eyyübiye İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen “Bilinçli Nesiller, Güvenli Yarınlar İçin Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Etme Semineri “ tanıtımı için Cuma namazı sonrası Başkanımız Mehmet Ekinci’nin katılımıyla broşür dağıtımı yapıldı.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24