Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, haftanın ilk gününe erken mesaiyle başladı. Sabahın ilk saatlerinden  itibaren Eyyübiye İlçesinde incelemeler yapan Başkan Ekinci, Yenice Mahallesinde yapılacak  çalışmaları yerinde inceledi.
Eyyübiye Belediyesi tarafından tadilat çalışmalarına kısa süre önce başlanan ek hizmet binası bir hafta sonra hizmet vermeye başlayacak.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla kırsal mahallelerde başlatılan hizmet atağı, Horoz, Kubacık, Ulucanlar, Bulduk ve Karahisar mahallelerinde devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi, Eylül Ayı 1. Olağan Toplantısını dün gerçekleştirdi. Meclis üyeleri tarafından meclise sunulan barışa destek amaçlı yazılı önergeler HDP’li Meclis üyeleri tarafından da tam destek gördü.
Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye İlçe Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Kur'an Kursları Arası Bilgi Yarışması Ödül Töreni GAP Arena Spor Salonu'nda Gerçekleşti.
Eyyübiye Belediyesi ile Kendirspor tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen ve Eyyübiye Belediyesinin sponsor olduğu yüzme yarışmasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti'nin 13. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Siyasi partilerin demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Ekinci mesajında şu ifadelere yer verdi:
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, aşırı sıcaklara rağmen sahadaki çalışmaları yerinde inceliyor. Bugün sabah erken saatlerde kırsal alanlarda incelemelerde bulu Başkan Ekinci, yapımı devam eden ve Eyyübiye sınırları içerisinde bulunan Tarıma Dayalı İhtisas, Organize Sanayi Besi Bölgesi’nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Eyyübiye Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında bugün Yardımcı Mahallesi Cabir El Ensar Camisinde eğitim gören kuran kursu öğrencilerine çeşitli hediyeler verip onları piknikle ödüllendirdi.
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde başlattığı Temizlik Kampanyası çerçevesinde bugün Karakoyun Deresinde çalışma başlattı.
Web sitemiz test yayınına başladı...