Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe sınırları içinde bulunan okul ziyaretlerini sürdürüp öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye gençliğine yönelik hayata geçirilen 17 spor salonunun antrenörleriyle bir araya geldi. Başkan Ekinci,” 36 mahalleye 36 spor salonu hedefine adım adım yaklaşıyoruz. 17 spor salonu faaliyete geçmiş durumda. ” Dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Meclis üyeleri, Merkez Mahalle Muhtarları ve ilçe teşkilatı ile istişare toplantısında bir araya gelerek, 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum hakkında bilgiler verdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘EVET’ standının açılışında 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi vatandaşlarla bir araya geldi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara Mahallesinde toplam 5 kattan oluşan ve kısa süre içinde açılışı yapılacak olan 15 Temmuz Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gençlik buluşmaları kapsamında bir araya geldiği gençlerle yaklaşan referandum sürecini konuştu.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz Demokrasi şehitleri anısına düzenlenecek olan futbol turnuvasının protokolü imzalandı.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri dolu dolu geçti.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen, ‘Kadınlar Günü’ etkinliğine Eyyübiye’li kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
Eyyübiye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü birimi tarafından Gençlik Merkezlerinde kurs gören 65 öğrenciye sinema keyfi yaşatıldı. REİS filmini izleyen öğrenciler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Meclisi Mart ayı toplantılarının birinci oturumuna başkanlık yaptı. Başkan Ekinci, toplantıda belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen programda mahalle sandık başkanlarıyla bir araya geldi. Rekor oy almayı hedeflediklerini söylen Başkan Ekinci,” İnşallah hem Şanlıurfa olarak hem de Eyyübiye olarak rekor kıracağız” dedi.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen "MATRUŞKA" oyun içinde oyun tiyatro gösterisi izleyenler tarafından büyük beğeni gördü.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerinde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçesindeki müteahhitlerle bir araya gelip belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı. Başkan Ekinci,” Eyyübiye’de dönüşümü, gelişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz.” Dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, özel bir okulda geleceğin liderleriyle bir araya geldi. Okul yöneticileri ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Ekinci, öğrencilere başarılı olmanın yollarını anlattı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen çocuk istismarı adlı sempozyuma katıldı. Başkan Ekinci, “Çocuk istismarının önüne geçmenin yolu eğitimden geçiyor. Yerel yönetimler olarak eğitim konusundaki sıkıntıların giderilmesi için fiziki mekanlar oluşturuyoruz.” Dedi.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla mahallelerde vatandaş ve muhtarların talebi doğrultusunda ‘Muhtar Evi’ projesi kapsamında muhtarlık binası yapımını sürdürüyor.
Eyyübiye Belediyesi tarafından referandum ile halk oylamasına sunulacak olan ‘Yeni Anayasa, Cumhurbaşkanlığı sistemi’ ile 28 Şubat’ın siyasi ve hukuki açılardan ele alındığı panel düzenlendi.
Eyyübiye Belediyesi adına Antalya’da düzenlenen şampiyonaya katılan sporcuların başarısı göz kamaştırdı. Sporcular kente 1 altın ve 4 bronz madalyayla döndü.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren muhtar ve vatandaşlar Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni açılan Eyyübiye Devlet Hastanesindeki ibadethane ihtiyacını gidermek için kolları sıvadı. Başkan Ekinci bölgenin büyük bir ihtiyacını giderecek olan camii için yer tahsisinde bulundu.
Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla ilçede adeta yeşillendirme seferberliği başlattı.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Başkan Ekinci EVET'in Startını Verdi
Eyyübiye Belediyesi, yurt genelinde etkili olan ve uzun bir aradan sonra Şanlıurfa’da da etkisini gösteren kar yağışından dolayı yaşanan mağduriyetlerin önüne geçti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci, Hekimdede Mahallesinde ikamet eden 6 çocuklu bir yetim ailesinin evlerine misafir olup öğle yemeğini yetim ailesiyle birlikte yedi.
Şanlıurfa Hipodromu'nda düzenlenen ve günün tek kupalı mücadelesi olan Eyyübiye Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Bülent Karabağlı'nın sahibi olduğu kır erkek safkan AKYILDIRIM jokeyi Ferit Yardımcı ile kazanırken kupayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci verdi.