Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, haftanın belirli günlerinde sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Çarşı bölgesi esnafını ziyaret eden Başkan Ekinci, ‘Evet’ kampanyasına destek istedi.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları içinde maddi durumu iyi olmayan ailelere el uzatmaya devam ediyor. Yardım faaliyetlerine eşlik eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, ailelerle yakından ilgilendi.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler merkezde kilitli beton parke taşı döşeme kırsalda da stabilize yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkez ve kırsaldaki hummalı çalışmalardan dolayı vatandaşlar Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa’da düzenlenen bilardo şampiyonasının finalinde sporcularla bir araya geldi. Başkan Ekinci, “Sporu daha çok sevdirmek ve gençlerimizi sportif faaliyetleri yönlendirmek için çalışıyoruz” Dedi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Selahattin Eyyübi Ortaokulu’nda yarıyıl tatiline giren öğrencilere karnelerini dağıttı, öğrencilerin sevincine ortak olup oldu.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde kilitli beton parke taşı döşeme işlemi tüm hızıyla devam ediyor. Selçuk Mahallesinde bitme aşamasına gelen çalışmalardan dolayı vatandaşlar Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa'da uygulanan teşvik ve destekler programı toplantısında, tarımsal hammaddenin üretim noktasında Şanlıurfa’nın sahip olduğu potansiyele değindi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor’un yarın deplasmanda karşılaşacağı Elâzığ maçı öncesi takımı tesislerde ziyaret etti.
Eyyübiye Belediyesi, Halep’teki insanlık dramından mağdur olanlar için; Şanlıurfa Valiliği ve Sivil Toplum Örgütleri tarafından düzenlenen organizasyonda Halep’e 4 tır, Şırnak’a da 1 tır yardım malzemesi gönderdi. Yardım tırlarını uğurlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun” dedi.
Eyyübiye Belediyesi ile Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü arasında park ve yeşil alanların ağaçlandırılması için protokol imzalandı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm ile ilgili taleplerini iletti. Başkan Ekinci görüşme sonrası yaptığı açıklamada,”Eyyübiye’yi güzel günler bekliyor” dedi.
Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve alkol- madde bağımlısı bireylerin hayata tekrar kazandırılmasını amaçlayan YEDAM’ın (Yeşilay Destek Merkezi) Eyyübiye şubesi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi yaptı.
Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezlerinde kurs gören öğrencilere yönelik deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavına katılan öğrenciler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Ekinci, “2017 yılı ülkemize, barış,birlik, dirlik, beraberlik ve huzur getirsin" dedi.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kadın Destek Merkezlerinde kurs gören bayan kursiyerlere sineme keyfi yaşatıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 15. Türkiye Spor Ödülleri töreninde, ‘’Yılın Yerel Yöneticisi Özel Ödülü’’ne layık görüldü.
Eyyübiye Belediyesi gençlere her alanda ve her an önem vermeye devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘Gençlik Buluşmaları’ kapsamında ilçe sınırları içinde bulunan Eyyübiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle bir araya geldi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eshab-ı Keyf Ödüllerinde yılın İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin esnaf ve STK ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Ekinci’nin son ziyareti, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Birliği ile Oduncular ve Kömürcüler Odası oldu.
Eyyübiye Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı birinci oturumunda, Şırnak ve Cizre’de evsiz ve çadırda yaşayan vatandaşlara yardım kararı oy birliğiyle kabul edildi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, On ikiler Mahallesinde bulunan Şehit Polis Abdulkadir Oğuz Gençlik Merkezinde kurs gören öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi dağıttı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçe sınırlarında bulunan okullarda öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe sınırları içinde bulunan bazı okullarda öğretmenlerle bir araya gelip Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Eyyübiye Belediyesi, TEOG sınavı öncesi 150 öğrenciye motivasyon amaçlı sinema etkinliği düzenledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haleplibahçe mahallesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet İlk Öğretim Okulunda TEOG sınavına hazırlanacak öğrencilerle bir araya gelip öğrencilere hitap etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yeni yol açma çalışmalarını inceledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceliyor. Dedeosman mahallesinde yapımı süren Çok Amaçlı Salonu inceleyen Başkan Ekinci, çalışmaların hız kazanması talimatını verdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlarla bir araya gelip talep ve isteklerini birinci ağızdan dinledi.