Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kadın Destek Merkezlerinde kurs gören bayan kursiyerlere sineme keyfi yaşatıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 15. Türkiye Spor Ödülleri töreninde, ‘’Yılın Yerel Yöneticisi Özel Ödülü’’ne layık görüldü.
Eyyübiye Belediyesi gençlere her alanda ve her an önem vermeye devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘Gençlik Buluşmaları’ kapsamında ilçe sınırları içinde bulunan Eyyübiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileriyle bir araya geldi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eshab-ı Keyf Ödüllerinde yılın İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin esnaf ve STK ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Ekinci’nin son ziyareti, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Birliği ile Oduncular ve Kömürcüler Odası oldu.
Eyyübiye Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı birinci oturumunda, Şırnak ve Cizre’de evsiz ve çadırda yaşayan vatandaşlara yardım kararı oy birliğiyle kabul edildi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, On ikiler Mahallesinde bulunan Şehit Polis Abdulkadir Oğuz Gençlik Merkezinde kurs gören öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi dağıttı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçe sınırlarında bulunan okullarda öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe sınırları içinde bulunan bazı okullarda öğretmenlerle bir araya gelip Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Eyyübiye Belediyesi, TEOG sınavı öncesi 150 öğrenciye motivasyon amaçlı sinema etkinliği düzenledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haleplibahçe mahallesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet İlk Öğretim Okulunda TEOG sınavına hazırlanacak öğrencilerle bir araya gelip öğrencilere hitap etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara ve Haleplibahçe mahallelerinde Eyyübiye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yeni yol açma çalışmalarını inceledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceliyor. Dedeosman mahallesinde yapımı süren Çok Amaçlı Salonu inceleyen Başkan Ekinci, çalışmaların hız kazanması talimatını verdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlarla bir araya gelip talep ve isteklerini birinci ağızdan dinledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya ilçede yapılacak projelerle ilgili bilgi verip Eyyübiye Belediyesi tarafından basılan ‘Eski Urfa Yeni Urfa’ kitabını hediye etti.
Öğrenciler, TEOG sınavına Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezlerinde hazırlanıyor. Gençliğe verdiği önemi her platformda dile getiren ve bunu eyleme döken Başkan Ekinci’ye öğrenciler teşekkür etti.
Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa’da 1960 yılında vefat eden Bediüzzaman Said Nursi adına müze kuracak. Müze için planlanan metruk binanın kiralama işlemini gerçekleştiren Eyyübiye Belediyesi, restorasyon işlemleri için düğmeye basacak.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve hızlı bir şekilde yapımına devam edilip açılışa hazır hale getirilen Buhara Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.
Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla bir yandan yeni park yapımı diğer yandan da mevcut parklara çocuk oyun grubu yerleştirme çalışmalarına devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Vatandaşların özellikle kış aylarındaki yol mağduriyetinin önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, merkez kırsal ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdürüyor.
Eyyübiye Belediyesi ile Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği gebe annelere bilgilendirme projesi sonrası katılımcı annelere sertifika ile anne bebek çantası verildi.
Eyyübiye Belediyesi’nin genç sporcuları Samsun, Rize ve Erzurum’da yapılan şampiyonalardaki başarılarıyla takdir topladılar. Başarılı sporcular Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret edip kupalarını Başkan Ekinci’ye armağan ettiler.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz’ün de katıldığı törende toplu iş sözleşmesine imza attı.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hummalı çalışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların mağduriyetinin önüne geçmek için yoğun çaba sarf Eden ekipler vatandaşların da takdirini topluyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. Yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Eyyübiye Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, Haşimiye Meydanında bulunan ve çevreye vermiş olduğu rahatsızlıklardan dolayı defalarca uyarılmasına rağmen ikazları dinlemeyen Taj Mahal adlı işyerinin imara uygun olmayan 4. ve 5. katlarında yıkım gerçekleştirdi.