Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, yatağa mahkûm 58 yaşındaki Hadle Demir için yapılan yardım çağrılarına duyarsız kalmadı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, M.Akif İNAN Eğitim Araştırma Hastanesinden gelen park ve çevre düzenleme talebini anında yerine getirdi. Başkan Ekinci’nin talimatlarıyla kolları sıvayan Park Bahçeler Müdürlüğü, parkı hizmete açma aşamasına getirdi.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Evren Sanayi sitesindeki trafiği rahatlatma adına yeni yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ekinci, silindir aracına binerek işçilere eşlik etti.
Engellilere verdiği destekle kamuoyundan takdir toplamaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, akülü tekerlekli sandalye dağıtım töreninde engellilerle bir kez daha bir araya geldi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımına kısa süre önce başlanılan ve bitme aşamasına getirilen Organik Semt Pazarında incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci,” Organik Semt Pazarımız bölgede bir ilk olma özelliği taşıyor.” Dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni açılacak 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi’nde, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılacak olan misafirhane için yer incelemesinde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parke taşı ve stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan ilçeye estetik görünüm kazandırma anlamında basamak boyama işlerine hız verdi.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve yardıma muhtaç vatandaşlar ile maddi durumu iyi olan vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören Umut Masasına destekler devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gece saatlerinde buluştuğu İnşaat ve Yapıcı ustalarına konut müjdesi vererek Ankara’da yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve en hızlı şekilde bunun hareketine geçeceklerini söyledi.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Destek Merkezileri, el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi. 4 Kadın Destek Merkezinde faaliyet gören kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri, Vali Kemalettin Gazezoğlu Kültür Merkezinde görücüye çıktı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi 1. Spor Şöleni kupa törenine katılarak dereceye giren okul ve öğrencileri ödüllendirdi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Memleket Meclisi Platformu yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelipŞanlıurfa ve Eyyübiye ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yol yapımından dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar da Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.
Eyyübiye İlçesinin nüfus bakımından en kalabalık mahallelerinden birisi olan Yakubiye Mahallesi, 2. camisine kavuşuyor. Hayırsever iş adamları ve vatandaşlarla iş birliği yapan Eyyübiye Belediyesi, mahallede istimlak edilen iki evin yıkımını gerçekleştirerek cami ve çok amaçlı salonların yapımı için ilk adımlar attı.
Eyyübiye Belediyesi, Engelliler Haftası nedeniyle bu akşam vereceği TSM Konserini şehitlerin anısına duyulan saygı nedeniyle iptal etme kararı aldı.
Eyyübiye Belediye Kültür Müdürlüğü tarafından ilçe sınırları içerisinde faaliyete koyulan Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri meyvesini vermeye başladı. Merkezde bulunan kursiyer bayanlar katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Almanya’nın Berlin kentinde Türk İşadamlarına Şanlıurfa ve Eyyübiye’ye yatırım yapmaları noktasında çağrıda bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, yardım için ziyaret ettiği bir evde, evin çocuğunun çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı kafeste tutulduğunu görünce harekete geçti.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Anneler Günü' etkinliğinde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin Eşi Ayşe Ekinci, Eyyübiyeli annelerle kucaklaştı. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere yurt dışında bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de telefon bağlantısıyla tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü, YGS sınav sonuçlarına göre barajı geçip yetenek sınavlarına hazırlanacak öğrencilere yönelik ücretsiz kurs kayıtlarına başladı.
Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe sınırları içeresinde yapımı devam parklarda çalışmalarına son sürat devam ediyor.
Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı bulunan ve hayırsever vatandaşların vermiş oldukları yardımlarla, maddi durumu iyi olmayanlar arasında köprü görevi yapan Umut Masası, vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Gözyaşı Geceleri Tövbekâr” adlı program izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel Eyyübiye Belediyesi Yerel Yönetimler Konağını ziyaret edip Eyyübiye Belediyesi Başkan Vekili M. İlhami Günbeği ile fikir alış, verişinde bulundu.
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Spor Birimi tarafından hayata geçirilen kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin salon sporlarına verdiği önem de meyvelerini almaya başladı.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin yol ağını genişletmek ve vatandaşların daha rahat koşullarda yaşam sürmelerine olanak sağlayacak çalışmalarına devam ediyor.